Tages i Söndraby, Oppmannavägen 480, 291 57 Arkelstorp, 070-537 13 89, [email protected]

Cymbalaria muralis 'Globosa Rosea'

  • 89 kr

Upptäck den förtrollande Cymbalaria muralis 'Globosa Rosea', eller som vi kärleksfullt kallar henne, murreva. Denna bedårande växt är en hyllning till naturens

Dela

Upptäck den förtrollande Cymbalaria muralis 'Globosa Rosea', eller som vi kärleksfullt kallar henne, murreva. Denna bedårande växt är en hyllning till naturens skönhet, perfekt för att skapa en romantisk atmosfär i din trädgård eller på balkongen.

Trivs i sol till halvskugga, där dess rosavioletta blommor kan blomstra från juni till september. Med en höjd på endast 5 cm är hon en idealisk marktäckare som sprider sig mjukt längs stenpartier och murar, eller som en charmig detalj i krukor.

Med ett behov av 9 plantor per kvadratmeter, ger Cymbalaria muralis 'Globosa Rosea' en tät och frodig effekt. Hon levereras i en praktisk 13 cm kruka, redo att förgylla ditt hem med sin lantliga elegans. Oavsett om du vill komplettera din trädgårdsdesign eller bara njuta av en bit av naturens underverk inomhus, är murreva ett val som bjuder på tidlös skönhet och livsglädje.

Lämna inte chansen att ta hem denna underbara växtpärla! Beställ din Cymbalaria muralis 'Globosa Rosea' idag och låt hennes ljuva blommor berika ditt utrymme med dansk-fransk charm.