Tages i Söndraby, Oppmannavägen 480, 291 57 Arkelstorp, 070-537 13 89, [email protected]

Philodendron Billietiae

  • 189 kr

Philodendron BillietiaePhilodendron Billietiae är en fantastisk krukväxt som verkligen sticker ut med sina unika och fängslande egenskaper. Denna växt har stora

Dela

Philodendron Billietiae

Philodendron Billietiae är en fantastisk krukväxt som verkligen sticker ut med sina unika och fängslande egenskaper. Denna växt har stora, hjärtformade blad med en intensiv grön färg som kontrasterar vackert mot de rödaktiga ådrorna. Bladen är inte bara estetiskt tilltalande utan också tåliga och hållbara.

Placera din Philodendron Billietiae på en plats där den får indirekt ljus flera timmar om dagen, men undvik direkt solljus för att skydda dess känsliga blad. Vattna regelbundet men var noga med att inte övervattna; växten föredrar fuktig men väldränerad jord. Om bladen börjar vissna kan det vara ett tecken på att den behöver mer vatten, medan bruna bladspetsar kan indikera övervattning.

För bästa resultat bör du hålla en konstant temperatur mellan 18 och 24 grader Celsius i miljön där växten finns. Under våren och sommaren kan du även använda flytande gödsel en gång i månaden för att främja sund tillväxt.

Denna Philodendron Billietiae kommer i en P12-kruka, perfekt för att ge ditt hem eller kontor en touch av naturlig skönhet och elegans!