Tages i Söndraby, Oppmannavägen 480, 291 57 Arkelstorp, 070-537 13 89, [email protected]

Rubus idae. Mormorshallon

  • 99 kr

Rubus idae. Mormorshallon, en äkta svensk klassiker som har sitt ursprung i pittoreska Balsgård. Dessa bär är inte bara en fröjd för gommen med sin intensiva sö

Dela

Rubus idae. Mormorshallon, en äkta svensk klassiker som har sitt ursprung i pittoreska Balsgård. Dessa bär är inte bara en fröjd för gommen med sin intensiva sötma och djupa smak, men de är också ett perfekt tillskott till din trädgård eller balkong.

Våra hallonplantor ger dig generösa skördar av medelstora bär som mognar till perfektion under sommarens varma dagar. Med sin kraftfulla växtkraft är dessa plantor inte bara lättskötta, utan de lovar också rikliga skörder år efter år. Efter att du njutit av den ljuvliga skörden i juli-augusti, klipp ner de fruktbärande skotten för att uppmuntra ny tillväxt och förbereda plantan för nästa säsongs givmildhet.

Dessa solälskande hallon trivs utmärkt i vanlig trädgårdsjord och sträcker sig upp till 1,5 meter i höjd. De passar perfekt i zoner 1-6, vilket gör dem till en idealisk sort för svenska hemträdgårdar. Oavsett om du vill berika dina bakverk, fylla dina sallader med nyplockade bär eller helt enkelt njuta av dem som de är, kommer Mormorshallon att leverera en smakupplevelse som tar dig tillbaka till barndomens somrar hos mormor.